Skoči do osrednje vsebine

Vabilo na delavnico – vzpostavitev krovne organizacije na področju socialnega podjetništva

do
Predavalnica Ministrstva za kulturo (pritličje), Maistrova ulica 10, 1000 Ljubljana
V sodelovanju z Doba Fakulteto za uporabne poslovne in družbene študije Maribor, slovenskim partnerjem v projektu baSE (angleško Blueprint for advanced skills & trainings in the social economy), organiziramo delavnico pred objavo razpisa o vzpostavitvi krovne organizacije na področju socialnega podjetništva in spodbujanje zagovorništva na področju socialne ekonomije.

Namen delavnice je najava javnega razpisa in vsebinska razprava o ciljih in predvidenih aktivnosti javnega razpisa za oblikovanje zagovorniške organizacije ali konzorcija na področju socialne ekonomije.

K udeležbi na delavnici vabimo vse deležnike, ki delujejo na področju socialnega podjetništva in socialne ekonomije ter želijo prispevati dragoceno znanje in izkušnje za najboljšo možno izvedbo javnega razpisa.

Na delavnici bomo razpravljali o javnem razpisu, ki se bo osredotočal na vzpostavitev in delovanje krovne organizacije na področju socialnega podjetništva in spodbujanja zagovorništva na področju socialne ekonomije. Razpis bomo na ministrstvu objavili predvidoma v letu 2024.

Razprava bo usmerjena v morebitne izzive in odprta vprašanja glede vzpostavitve in delovanja omenjene organizacije in zmožnostih potencialnih prijaviteljev za izvedbo predvidenih aktivnosti.

Na delavnico se prijavite po elektronski pošti na gp.mgts@gov.si, s pripisom: »Prijava na delavnico - Vzpostavitev krovne organizacije na področju socialnega podjetništva in spodbujanje zagovorništva na področju socialne ekonomije« do 24. 5. 2024

Vljudno vabljeni!