Skoči do osrednje vsebine

Spletni informativni dogodek - »EIC - Evropski svet za inovacije - podpora vizionarskim podjetnikom«

Kdaj do
Javna agencija SPIRIT Slovenija vas vabi, da se udeležite brezplačnega spletnega informativnega dogodka z naslovom: »EIC - Evropski svet za inovacije - podpora vizionarskim podjetnikom«. Podrobneje bodo predstavljeni vsi trije programi Evropskega sveta za inovacije - EIC Pathfinder, EIC Transition in EIC Accelerator.

Programi Evropskega sveta za inovacije so namenjeni podpori najbolj prodornim (disruptivnim) inovacijskim projektom, ki imajo velik globalni tržni potencial. Podpora za posamezen projekt se giblje od 0,5 milijona evrov naprej, k prijavi so vabljeni predvsem projekti, ki na trgu zaradi drznih idej ne morejo pridobiti drugih oblik financiranja, izkazujejo po velik potencial za uspeh na globalni ravni. Skupno je v okviru programov EIC v letu 2021 na voljo skoraj 1,5 milijarde evrov.

Na brezplačnem informativnem dogodku bosta dr. Igor Milek iz SPIRIT Slovenija in mag. Andrej Ograjenšek (Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport), nacionalni kontaktni osebi za EIC, podrobneje predstavila vse tri programe v okviru EIC.

Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna je predhodna registracija na spletnem naslovu.