Skoči do osrednje vsebine

XXX. Dnevi slovenske uprave

Kdaj do
Kje Portorož, LifeClass Hotels & Spa, kongresni center v Hotelu Slovenija
Na konferenci Dnevi slovenske uprave, ki jo med sredo in petkom (27. - 29. septembra 2023) organizira Fakulteta za upravo, bo z uvodnim nagovorom nastopila ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik, ki bo v nadaljevanju programa sodelovala tudi v dveh okroglih mizah.

V programu dogodka bodo nastopili strokovni sodelavci Ministrstva za javno upravo: generalni direktor Direktorata za javni sektor Peter Pogačar v okrogli mizi o uslužbenskem in plačnem sistemu, vodja  Sektorja za lokalno samoupravo dr. Roman Lavtar in vodja Službe za upravne enote Aleksander Vojičić v okrogli mizi na temo reorganizacije upravnih enot, vodja projektov Stop birokraciji in ePredpisi Slavko Patekar v razpravi na temo boljših predpisov in regulacije upravnih postopkov in bivši predsednik uradniškega sveta Rastko Rafael Kozlevčar v okrogli mizi na temo uradniškega sveta med politiko in stroko.

Konferenco organizira Fakulteta za upravo. Gre za tradicionalni dogodek, ki združuje strokovnjake, akademike, politike in nevladnike. Letošnja rdeča nit je trajnostni razvoj javne uprave.

 Podrobnosti o konferenci.