Skoči do osrednje vsebine

Konferenca Mreža znanja 2023

Kdaj do
Kje Hotel Four Points by Sheraton, Ljubljana
Minister za vzgojo in izobraževanje dr. Darjo Felda se bo udeležil Konference Mreža znanja, ki jo organizira Akademska in raziskovalna mreža Slovenije – Arnes. Konferenca poteka od 14. do 16. novembra v hotelu Four Points by Sheraton, v Ljubljani.

Mreža znanja je Arnesova tradicionalna konferenca, ki se je vsako leto udeleži več kot 500 udeležencev s slovenskih univerz, raziskovalnih institucij, srednjih in osnovnih šol. Program se osredotoča na razvojne izzive in dobre prakse uvajanja ter uporabe novih informacijskih tehnologij, na tem področju pa ima Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje aktivno in pomembno vlogo.

Drugi in tretji dan konference bo zaznamoval program, ki ga je Arnes v sodelovanju s Službo za digitalizacijo izobraževanja na Ministrstvu za vzgojo in izobraževanje namenil predvsem področju umetne inteligence v šolstvu in problematiki spletnega nasilja na šolah.

Slavnostna otvoritev konference, ki se je bo udeležil tudi minister za vzgojo in izobraževanje dr. Darjo Felda, bo potekala 15. novembra 2023, ob 9. uri.