Skoči do osrednje vsebine

Udeležba ministra mag. Franca Propsa na 19. Forumu obrti in podjetništva 2024

Kdaj do
Kje Hotel Four Points Sheraton Ljubljana Mons, Pot za Brdom 4, 1000 Ljubljana
Minister za javno upravo mag. Franc Props se bo udeležil 19. Foruma obrti in podjetništva. Dogodek, ki ga organizira Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS), bo posvečen iskanju rešitev za zmanjšanje birokratskih ovir in izboljšanju poslovnega okolja za obrtnike in podjetnike.

V uvodnem delu dogodka bosta zbrane nagovorila predsednik Obrtne zbornice Slovenije Blaž Cvar in predsednik Obrtne zbornice za München in Zgornjo Bavarsko Franz Xaver Peteranderl.

Sledil bo moderiran pogovor s predsednikom Vlade dr. Robertom Golobom ter okrogla miza, kjer bo razprava tekla o predlogih in rešitvah za lažje poslovanje obrtnikov in podjetnikov. Na okrogli mizi bodo sodelovali minister za gospodarstvo Matjaž Han (MGTŠ), minister za delo Luka Mesec (MDDSZ), državna sekretarka mag. Katja Božič (MF) in minister za javno upravo mag. Franc Props (MJU).

Slednji bo na okrogli mizi predstavil prizadevanja ministrstva pri odpravi administrativnih ovir ter izpostavil ključne ukrepe za poenostavitev postopkov in izboljšanje poslovnega okolja v Sloveniji.

Več o dogodku je na voljo na spletni strani Obrtne zbornice Slovenije.