Skoči do osrednje vsebine

9. Strokovno srečanje svetovalcev za kemikalije

Kdaj do
Strokovno srečanje bo potekalo v četrtek, 6. junija 2024, od 9.00 do 14.00 ure na Gospodarski Zbornici Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana

Zaradi prilagajanja EU zakonodaji se dogajajo spremembe in novosti na področju kemijske zakonodaje.  Svetovalci za kemikalije in vsi zavezanci morajo biti o seznanjeni o spremembah in novostih na področju kemijske zakonodaje, da ne prihaja do težav pri izpolnjevanju njihovih obveznosti. V ta namen Urad organizira letna srečanja s svetovalci za kemikalije in kemijsko industrijo.

Predavatelji z Urada RS za kemikalije bodo predstavili novosti in aktualno problematiko s področij delovanja Urada RS za kemikalije, ter udeležencem podali primere in napotke za izvajanje in izpolnjevanje zakonskih obveznosti. Predstavili bodo pomembna vprašanja in najpogostejše težave, ki se pojavljajo pri delu in upravnih postopkih ter nadzoru nad omenjenimi področji, ter podali napotke in usmeritve, kako se jim izogniti.

Svetovalci za kemikalije boste na srečanju obnovili in nadgradili obstoječe znanje in izkušnje s področja predpisov, ki urejajo proizvodnjo, promet  in skladiščenje kemikalij v RS.

Število mest na srečanju je omejeno, zato si s pravočasno prijavo zagotovite vaše mesto na srečanju.

Udeležba je brezplačna, prijave sprejemamo do 31. maja 2024.