Skoči do osrednje vsebine

Finančno načrtovanje in izvajanje projektov v programu Obzorje Evropa

Kdaj do
Kje V živo: Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije (velika sejna soba), Masarykova 16, Ljubljana
Mreža nacionalnih kontaktnih točk Obzorja Evropa, bo 7. junija 2024 organizirala delavnico na temo „Finančno načrtovanje in izvajanje projektov v programu Obzorje Evropa“. Dogodek bo potekal v živo v veliki sejni sobi Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter se je nanj potrebno prijaviti. Dogodek je namenjen tistim, ki se s programom in finančno pravnimi vsebinami šele seznanjajo.

.

Finančno načrtovanje in izvajanje projektov v programu Obzorje Evropa v veliki sejni sobi Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije, Masarykova 16, 1000 Ljubljana

Obzorje Evropa (angleško Horizon Europe) je okvirni program Evropske unije za raziskave in inovacije in bo aktiven v obdobju med leti 2021 do konca leta 2027.

Z namenom seznanitve s programom in predstavitve ustreznega umeščanja stroškov pri načrtovanju in izvajanju projektov ter razumevanja določb različnih pogodb, bo v petek, 7. junija 2024 izvedena celodnevna delavnica. Število udeležencev na delavnici je omejeno glede na prostorske kapacitete. Sodelovanje na delavnici je brezplačno, prijava pa je obvezna. Delavnica je namenjena predvsem začetnikom, ki se s programom šele spoznavajo in se jim ob tem pri izvajanju projektov porajajo določena vprašanja. Dobrodošli pa so seveda tudi vsi tisti, ki šele razmišljajo o prijavi projektov v prihodnje in bi želeli izvedeti več o ustreznem finančnem načrtovanju in vodenju projektov.

Vljudno vabljeni, da se dogodka udeležite.

Prijave so možne do zapolnitve mest (kliknite na povezavo).

Program dogodka je na povezavi.