Skoči do osrednje vsebine

Javna tribuna »Energetski vidiki projekta JEK2«

Kdaj do
Kje Stara mestna elektrarna (Slomškova ulica 18, Ljubljana)
Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo organizira dve javni tribuni o projektu JEK2, na katerih bodo strokovnjaki osvetlili ključna vprašanja in izzive energetske preskrbe v Sloveniji. Vabimo vas na prvo javno tribuno z naslovom »Energetski vidiki projekta JEK2«, ki bo potekala v četrtek, 19. septembra 2024, ob 10. uri v Stari mestni elektrarni (Slomškova ulica 18, Ljubljana).

Pred nami je posvetovalni referendum o največji investiciji v Sloveniji. Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo bo organiziralo dve javni tribuni o projektu JEK2, na katerih bodo strokovnjaki osvetlili ključna vprašanja in izzive energetske preskrbe v Sloveniji.

Vabimo vas na prvo javno tribuno z naslovom »Energetski vidiki projekta JEK2«, ki bo potekala v četrtek, 19. septembra 2024, ob 10. uri v Stari mestni elektrarni (Slomškova ulica 18, Ljubljana).

Dogodek si lahko ogledate tudi v živo prek video prenosa, na naslovu: https://youtube.com/live/DRkkW6ksoMk ali na video.sta.si

Uvodni nagovor bo imel Bojan Kumer, minister za okolje, podnebje in energijo. 

Na tribuni bodo sodelovali:

  • mag. Krešimir Bakić, predsednik nadzornega odbora Združenja CIGRE-CIRED
  • Roman Bernard, inovator, direktor in soustanovitelj podjetja Ngen
  • dr. Tomaž Žagar, predsednik Društva jedrskih strokovnjakov Slovenije
  • dr. Dejan Paravan, generalni direktor Skupine GEN
  • red. prof. dr. Andrej Gubina, Fakulteta za elektrotehniko, Univerza v Ljubljani

Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite s prijavo prek te POVEZAVE.

*Obveščamo vas, da bo Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo za potrebe organizacije javne tribune obdelovalo vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov). Vaši osebni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam in bodo po zaključku dogodka trajno izbrisani.