Skoči do osrednje vsebine

Informativni dan za Grozd 6 v okviru Obzorja Evropa

Kdaj do
Kje Nacionalni inštitut za biologijo, Večna pot 121, Ljubljana – Velika sejna soba, I. nadstropje, vhod CD
Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije vabi raziskovalce, strokovne delavce in druge zainteresirane deležnike na informativni dan, namenjen predstavitvi Grozda 6 v okviru programa Obzorje Evropa.

Na dogodku boste spoznali delovni program in uspešne projekte znotraj Grozda 6, ki se osredotoča na področja hrane, biogospodarstva, naravnih virov, kmetijstva in okolja. Predstavljeni bodo tudi pravni okvir, vloga nacionalnih kontaktnih točk in mnenja evalvatorjev. Poleg tega boste imeli priložnost slišati izkušnje predstavnikov uspešno financiranih projektov.

Program dogodka (kliknite na povezavo)

Prijave:
Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je zaradi omejenega števila mest obvezna predhodna prijava. Prijavite se lahko preko spletne prijavnice do 20. septembra 2024 do 9:00 ure, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Dogodek je del projekta Krepitev podpornega okolja mreže nacionalnih kontaktnih točk za vključevanje v evropski raziskovalni prostor, ki ga sofinancira Evropska komisija iz načrta Next GenerationEU oziroma iz sredstev Načrta za okrevanje in odpornost.