Skoči do osrednje vsebine

Mobilna aplikacija mUJPnet

Obveščamo vas, da je na voljo nova mobilna aplikacija mUJPnet, ki proračunskim uporabnikom omogoča enostaven in hiter dostop do plačilnih in drugih storitev.

Uprava Republike Slovenije za javna plačila je mobilno aplikacijo mUJPnet razvila v okviru operacije ePlačam, ki je sofinancirana s prispevkom Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada.

Mobilna aplikacija mUJPnet je na voljo uporabnikom spletne aplikacije UJPnet in omogoča opravljanje tistih storitev, za katere imajo uporabniki predhodno urejene pravice v spletni aplikaciji UJPnet. Za uporabo mobilne aplikacije mUJPnet morajo uporabniki spletne aplikacije UJPnet pristojni območni enoti UJP osebno, po pošti ali skenirano po elektronski pošti posredovati s strani zastopnika proračunskega uporabnika podpisano Pooblastilo za aktiviranje/ukinitev uporabe mobilne aplikacije mUJPnet.

Če želi z mobilno aplikacijo mUJPnet poslovati oseba, ki še ni uporabnik spletne aplikacije UJPnet, mora najprej oddati Vlogo za dostop do UJPnet-a in nato v prejšnjem odstavku navedeno Pooblastilo za aktiviranje/ukinitev uporabe mobilne aplikacije mUJPnet.

Vse informacije o namestitvi in uporabi mobilne aplikacije mUJPnet so objavljene na spletni strani UJP.

Za podrobnejše informacije pokličite na telefonsko številko 01/47 51 640 ali pišite na elektronski naslov: pps@ujp.gov.si.