Skoči do osrednje vsebine

MO zbira prijave za napotitev svetovalca za finance in proračun na obrambnem področju v Natovo svetovalno skupino na Kosovu

Ministrstvo za obrambo bo do 3. julija letos zbiralo prijave kandidatov za napotitev civilnih funkcionalnih strokovnjakov na misijo v Natovo svetovalno skupino (NALT) na Kosovu v Prištini, in sicer na delovno mesto svetovalca za finance in proračun na obrambnem področju.

Civilni funkcionalni strokovnjaki, ki ste uspešno končali usposabljanje po programu civilnih funkcionalnih strokovnjakov in izpolnjujete v dopisu navedene pogoje za opravljanje dela CFS, Ministrstvo za obrambo vabi k prijavi za morebitno napotitev v misijo NALT. Napotitev je načrtovana septembra letos za polni delovni čas in za obdobje do leta dni, z možnostjo podaljšanja.

Napotitev bo izvedena skladno z Uredbo o sodelovanju civilnih strokovnjakov in zmogljivosti v mednarodnih operacijah na obrambnem področju in Sklepa Vlade o možnosti za napotitev letno do največ desetih civilnih funkcionalnih strokovnjakov v mednarodne operacije in misije na obrambnem področju.