Skoči do osrednje vsebine

Državni sekretar Predalič na obisku v Sevnici

Državni sekretar dr. Božo Predalič in v. d. generalnega direktorja Direktorata za logistiko Matjaž Vede sta danes obiskala Policijsko postajo Sevnica. Skupaj z direktorjem Policijske uprave Novo mesto Janezom Ogulinom in komandirjem Danielom Žnideričem so si ogledali prostore postaje in potek sanacijskih del.
Državni sekretar dr. Božo Predalič in v. d. generalnega direktorja Direktorata za logistiko Matjaž Vede sta si ogledala potek sanacijskih del v Policijski postaji Sevnica, bager, gradbišče.

Državni sekretar dr. Božo Predalič in v. d. generalnega direktorja Direktorata za logistiko Matjaž Vede sta si ogledala potek sanacijskih del v Policijski postaji Sevnica. | Avtor: MNZ

V nadaljevanju so se sestali z županom Občine Sevnica Srečkom Ocvirkom in se pogovarjali o medsebojnem sodelovanju in strelišču Radna, ki so si ga tudi ogledali.

Državni sekretar dr. Božo Predalič in v. d. generalnega direktorja Direktorata za logistiko Matjaž Vede sta se sestala z direktorjem Policijske uprave Novo mesto Janezom Ogulinom in komandirjem Policijske postaje Sevnica Danielom Žnideričem.

Državni sekretar dr. Božo Predalič in v. d. generalnega direktorja Direktorata za logistiko Matjaž Vede sta se sestala z direktorjem Policijske uprave Novo mesto Janezom Ogulinom in komandirjem Policijske postaje Sevnica Danielom Žnideričem. | Avtor: MNZ

1 / 3