Skoči do osrednje vsebine

Generalni direktor mag. Ivan Simič se je srečal s predsednikom OZS Brankom Mehom

Aktivno sodelovanje med Finančno upravo RS (FURS) in Obrtno zbornico Slovenije (OZS) je nujno za uspešno rast in razvoj slovenske obrti in gospodarstva.

Danes je generalni direktor Finančne uprave mag. Ivan Simič na obisk sprejel predsednika Obrtne zbornice Slovenije Branka Meha. Oba sta izrazila zadovoljstvo nad sodelovanjem med obema organizacijama, ki se krepi na številnih področjih. Še posebej v obdobju omejitev, ki so posledica Covid-19, je tako za obrtnike kot državo izrednega pomena, da je med obema organizacija vzpostavljen stalen odprt in aktiven dialog z namenom reševanja odprtih vprašanj.

Branko Meh je pohvalil odprtost in odzivnost Finančne uprave in povedal, da nimajo nobenih pripomb čez delo Finančne uprave. Obe strani sta ob zaključku obiska izpostavili nujnost stalnega prizadevanja za nadaljnjo poenostavitev poslovanja obrtnikov s Finančno upravo na področju izpolnjevanja njihovih obveznosti kot tudi na področju uveljavljanja njihovih pravic.

Za mizo v sejni sobi sedita Predstavnika FURS Ivan Simič in Irena Verčič ter predstavnika OZS Branko meh in Mira Črešnar

Predstavnika FURS Ivan Simič in Irena Verčič ter predstavnika OZS Branko meh in Mira Črešnar | Avtor: FURS