Skoči do osrednje vsebine

Vodnik za financiranje mobilnosti v kulturi na območju Balkana

Informacijska mreža za mobilnost v kulturi, ki deluje v Evropi in po svetu, On the Move je 20. septembra izdala najnovejši spletni Vodnik za financiranje mobilnosti v kulturi, in sicer za območje Balkana. Vodnik je namenjen regiji, ki vključuje Albanijo, Bolgarijo, Bosno in Hercegovino, Črno goro, Hrvaško, Kosovo, Romunijo, Severno Makedonijo, Slovenijo in Srbijo.

Kot so zapisali na spletni strani Motovile, informacijska mreža za mobilnost v kulturi On the Move redno izdaja Vodnike po financiranju mobilnosti v kulturi, ki so brezplačno dostopni in jih široko distribuira na evropski in mednarodni ravni z namenom, da se olajša dostop do kakovostnih informacij o programih financiranja in potovalnih podporah, ki so delno ali v celoti namenjene mednarodnemu sodelovanju. Namen vodnikov je umetnikom in kulturnim delavcem ponuditi preverjene in zanesljive informacije in s tem spodbuditi njihovo poklicno napredovanje, umetniško rast in perspektive za mednarodno sodelovanje. Serija vodnikov nastaja v sodelovanju z lokalnimi partnerji, med njimi tudi zavod Motovila, in trenutno vključuje več kot 60 držav od Brazilije do Tajvana.

Predstavitev vodnika

Kdaj do
Kje Cukrarna, Ljubljana + spletni prenos

Vodnik za financiranje mobilnosti v kulturi na območju Balkana

Regionalni vodnik po priložnostih za financiranje mobilnosti na območju Balkana bo Yohann Floch iz On the Move predstavil na forumu Ustvarjalnost ZA trajnost, ki ga organizira Motovila. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez tolmačenja.