Skoči do osrednje vsebine

Sprememba javnega razpisa za vzpostavitev sistema javnega obveščanja

Objavljena je sprememba Javnega razpisa za financiranje vzpostavitve, vzdrževanja in upravljanja sistema javnega obveščanja in alarmiranja s posredovanjem opozorilnih obvestil (JR PWAS).

Ministrstvo za digitalno preobrazbo v Uradnem listu z dne 7. 6. 2024 objavlja spremembo Javnega razpisa za financiranje vzpostavitve, vzdrževanja in upravljanja sistema javnega obveščanja in alarmiranja s posredovanjem opozorilnih obvestil (JR PWAS).

V Javnem razpisu za financiranje vzpostavitve, vzdrževanja in upravljanja sistema javnega obveščanja in alarmiranja s posredovanjem opozorilnih obvestil (JR PWAS) (Uradni list RS, št. 42/24, v nadaljnjem besedilu: javni razpis) se v poglavju 11 DODATNE INFORMACIJE spremeni četrti odstavek tako, da se po novem glasi:

»Vprašanja je možno posredovati najpozneje do 11. 6. 2024 do 12:00 ure, zadnji odgovori s strani ministrstva pa bodo objavljeni najpozneje do 13. 6. 2024 do 12:00 ure. Če bodo vprašanja posredovana po tem datumu, odgovori nanje ne bodo posredovani spraševalcu niti objavljeni.«

Vsa ostala določila javnega razpisa ostanejo nespremenjena in v veljavi.

Ta sprememba začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.