Skoči do osrednje vsebine

Javno naročilo za izbiro izvajalca evalvacije uresničevanja resolucije ReZrIS30

Na portalu javnega naročanja je bilo dne 27. junija 2024 objavljeno javno naročilo za Izbor izvajalca evalvacije uresničevanja Resolucije o znanstvenoraziskovalni in inovacijski strategiji Slovenije 2030 (ReZrIS30).

Naročnik vabi vse zainteresirane gospodarske subjekte, da na podlagi povabila k oddaji ponudbe v okviru javnega naročila Izbira izvajalca evalvacije uresničevanja Resolucije o znanstvenoraziskovalni in inovacijski strategiji Slovenije 2030, ki se vodi po pravilih postopka naročila male vrednosti, oddajo ponudbo v skladu z razpisno dokumentacijo, ki je objavljena na portalu javnih naročil.

Ponudnik mora izpolnjevati in upoštevati vse določbe, ki jih glede na predmet javnega naročila predpisujeta veljavna zakonodaja in razpisna dokumentacija. 

Ponudniki so vabljeni, da svoje ponudbe oddajo najkasneje do 31. julija 2024, do 12. ure.

Aktivnost se bo financirala in izvajala v okviru Načrta za okrevanje in odpornost »Razvojno področje: Pametna, trajnostna in vključujoča rast«, kjer se nahaja komponenta C3K8 »Komponenta 8: RRI – Raziskave, razvoj in inovacije«, v kateri je definiran med drugim tudi ukrep vzpostavitve skupnega sistema spremljanja in evalvacij politik na področju raziskav, razvoja in inovacij.