Skoči do osrednje vsebine

Drugi javni poziv za dodelitev računalniške opreme v izposojo v letu 2024

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije je v torek, 2. julija 2024, na svoji spletni strani objavil drugi javni poziv za dodelitev računalniške opreme v izposojo v letu 2024. Vlogo lahko oddate od 8. julija 2024 do razdelitve razpoložljive računalniške opreme, vendar najdlje do 23. avgusta 2024.

Na javni poziv se lahko prijavi vlagatelj, ki na dan objave javnega poziva izpolnjuje oba pogoja:

  • je upravičenec do otroškega dodatka, uvrščen v prvi ali drugi dohodkovni razred;
  • ima vsaj enega otroka, ki je vključen v osnovnošolsko izobraževanje.

Upravičenci do dodelitve računalniške opreme so tudi rejniki, ki so uvrščeni v dohodkovne razrede, za katere je objavljen javni poziv, in imajo v rejništvu vsaj enega osnovnošolskega otroka, pri čemer se – ne glede na število otrok v rejniški družini – lahko na rejniško družino v izposojo dodeli največ en kos računalniške opreme.

Na vlogi je treba izpolniti vsa obvezna polja, jo podpisati in poslati po pošti ali vložiti osebno na naslov: Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije, Dunajska cesta 20, 1000 Ljubljana. Na kuverti naj bo pripis: Vloga za 2. javni poziv MIRO.

Vlagateljem svetujemo oddajo vloge s priporočeno pošto.

Na strani Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada Republike Slovenije je vsebina poziva.