Skoči do osrednje vsebine

Uprava za jedrsko varnost išče nove sodelavce v Sektorju za jedrsko varnost

V naslednjih letih bo Uprava za jedrsko varnost sodelovala pri pripravi obsežnega prostorskega načrta za načrtovano novo jedrsko elektrarno JEK2. Za to potrebuje nove izobražene in izzivov željne kadre.

V Oddelku za analize in dovoljenja Sektorja za jedrsko varnost, ki se ukvarja tudi z načrtovano jedrsko elektrarno, iščemo tri nove sodelavce:

  • Višjega svetovalca, ki bo opravljal visoko strokovna dela, kot so organiziranje medsebojnega sodelovanja in usklajevanja notranjih organizacijskih enot in sodelovanja z drugimi organi, sodelovanje pri oblikovanju sistemskih rešitev in drugih najzahtevnejših gradiv, samostojna priprava zahtevnih analiz, razvojnih projektov, informacij, poročil in drugih zahtevnih gradiv, vodenje najzahtevnejših upravnih postopkov in samostojno opravljanje drugih najzahtevnejših nalog. Prednosti pri izbiri bodo imeli kandidati s poznavanjem področja tehničnih ali naravoslovnih strok, to so elektrotehnika, gradbeništvo, fizika, kemija, z osnovnim znanjem s področja tehnologij jedrskih objektov, z osnovnim znanjem s področja jedrske ali sevalne varnosti, z znanjem angleščine in s poznavanjem informacijskih tehnologij.
  • Svetovalca, ki bo opravljal dela, kot so pomoč pri pripravi osnutkov predpisov in drugih zahtevnejših gradiv, zbiranje, urejanje in priprava podatkov za oblikovanje zahtevnejših gradiv, samostojno oblikovanje manj zahtevnih gradiv s predlogi ukrepov, vodenje zahtevnih upravnih postopkov in opravljanje drugih nalog podobne zahtevnosti. Prednosti pri izbiri bodo imeli kandidati s poznavanjem področja tehničnih ali naravoslovnih strok, z osnovnim znanjem s področja tehnologij jedrskih objektov, z osnovnim znanjem s področja jedrske ali sevalne varnosti, z znanjem angleščine in s poznavanjem informacijskih tehnologij.
  • Svetovalca - pripravnika, ki bo opravljal dela, kot so priprava na samostojno delo, izvajanje individualnega programa pripravnika, ki ga pripravi mentor, in opravljanje drugih nalog podobne zahtevnosti. Prednosti pri izbiri bodo imeli kandidati s poznavanjem področja tehničnih ali naravoslovnih strok, smeri: elektrotehnika, gradbeništvo, fizika, kemija, z znanjem angleščine in s poznavanjem informacijskih tehnologij.

Pridružite se nam in postanite del strokovnih skupin Uprave za jedrsko varnost, kjer boste sodelovali pri zahtevnih projektih, kot je JEK2.

Ponujamo zanimivo delo v dinamičnem delovnem okolju ter odlične možnosti za strokovni in osebni razvoj. Spodbujamo redna izobraževanja doma in v tujini ter nudimo možnost specializacije in napredovanja.