Skoči do osrednje vsebine

Vse o SOPOTNIKu v oddaji Ljudje in zemlja

13. oktobra 2024 ob 12. uri vas vljudno vabimo k ogledu oddaje Ljudje in zemlja, kjer bo generalni direktor Agencije za kmetijske trge in razvoj podeželja mag. Miran Mihelič predstavil vse ključne informacije o letošnjih rezultatih SOPOTNIKa.
Generalni direktor mag. Miran Mihelič ter snemalna ekipa v prostorih Agencije za kmetijske trge in razvoj podeželje, kjer je potekalo snemanje za oddajo Ljudje in zemlja
1 / 2

Govorili bomo o tem na kaj morajo biti upravičenci pozorni v komunikaciji prek SOPOTNIKa in kje smo letos opazili največje pomanjkljivosti. S 1. avgustom 2024 so bili namreč objavljeni rezultati ugotovitev sistema za spremljanje površin ter omogočen vpogled in možnost urejanja morebitnih neskladij in pomanjkljivosti na zahtevkih zbirnih vlog za subvencijsko leto 2024. Možnost sprememb in umikov zahtevkov v SOPOTNIKu je do 15. novembra 2024. 

Vabljeni k ogledu oddaje Ljudje in zemlja, ki bo na sporedu 13. oktobra 2024 ob 12. uri na TV Slovenija 1. Možnost spremljanja oddaje je tudi prek spleta.