Skoči do osrednje vsebine

Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij na kariernem sejmu v Cankarjevem domu

Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij se danes udeležuje kariernega sejma MojeDelo.com v Cankarjevem domu v Ljubljani. Na razstavnem prostoru nas lahko obiščete še do 19. ure.

Sodelavci iz različnih zavodov za prestajanje kazni zapora in Generalnega urada predstavljajo poklice, ki opravljajo delo v slovenskih zaporih, s posebnim poudarkom na poklicu pravosodni policist. V osebnem kontaktu z našimi sodelavci lahko izveste več o opravljanju dela, spoznate opremo pravosodnih policistov in potek usposabljanja. Na razstavnem prostoru smo vam pripravili tudi posebno sladko presenečenje, za katerega so poskrbeli inštruktorji – kuharji. 

Ekipo je v znak podpore na sejmu obiskal tudi generalni direktor mag. Bojan Majcen, skupaj s sodelavci in predsednikom Sindikata državnih organov Frančiškom Verkom.

Trenutno v upravi razpisujemo 11 delovnih mest, od tega dva za pravosodna policista v Zavodu za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni ter tri delovna mesta inštruktorjev v zavodih Dob, Ig in Radeče. Zaposlimo tudi pedagoge v zavodu Dob in nekatere druge profile po različnih lokacijah. Prijazno povabljeni, da se prijavite na prosta delovna mesta.