Skoči do osrednje vsebine

Promocija slovenske gastronomske ponudbe in slovenskih vin v Črni gori s chefom Gregorjem Vračkom

12. novembra je v hotelu Cattaro v Kotorju, v organizaciji veleposlaništva RS v Podgorici in omenjenega hotela, potekala promocija slovenske gastronomske ponudbe in slovenskih vin v Črni gori s chefom Gregorjem in vini iz kleti Jakončič.

12. novembra je v hotelu Cattaro v Kotorju potekala promocija slovenske gastronomske ponudbe in slovenskih vin v Črni gori s chefom Gregorjem Vračkom (restavracija Hiša Denk, Zgornja Kungota). V večernem času sta veleposlaništvo RS v Podgorici in hotel Cattaro priredila večerjo (Chef's night), ki se je je udeležilo okoli 60 ljudi in na kateri so se gostom stregla slovenska vina iz kleti Jakončič.

Dogodek je predstavljal odlično promocijo slovenske gastronomske ponudbe in slovenskih vin v Črni gori, dodatno okrepil prepoznavnost Slovenije skozi kulinarično ponudbo in ponudbo vin ter turistično promocijo Slovenije kot gastronomske destinacije.