Promocija slovenske gastronomske ponudbe in slovenskih vin v Črni gori s chefom Gregorjem Vračkom
12. novembra je v hotelu Cattaro v Kotorju, v organizaciji veleposlaništva RS v Podgorici in omenjenega hotela, potekala promocija slovenske gastronomske ponudbe in slovenskih vin v Črni gori s chefom Gregorjem in vini iz kleti Jakončič.
Restavracija hotela Cattaro
Izbrana vina
Izbrana vina
Veleposlanica Bernarda Gradišnik in chef Gregor Vračko
Veleposlanica Bernarda Gradišnik in chef Gregor Vračko
Veleposlanica Bernarda Gradišnik in chef Gregor Vračko
Predjed
Postrežba predjedi
Vodja hotela Cattaro Janko Racković
Matjaž Zagradišnik, Klet Jakončič
Glavna jed
Glavna jed
Desert
Desert
12. novembra je v hotelu Cattaro v Kotorju potekala promocija slovenske gastronomske ponudbe in slovenskih vin v Črni gori s chefom Gregorjem Vračkom (restavracija Hiša Denk, Zgornja Kungota). V večernem času sta veleposlaništvo RS v Podgorici in hotel Cattaro priredila večerjo (Chef's night), ki se je je udeležilo okoli 60 ljudi in na kateri so se gostom stregla slovenska vina iz kleti Jakončič.
Dogodek je predstavljal odlično promocijo slovenske gastronomske ponudbe in slovenskih vin v Črni gori, dodatno okrepil prepoznavnost Slovenije skozi kulinarično ponudbo in ponudbo vin ter turistično promocijo Slovenije kot gastronomske destinacije.