Skoči do osrednje vsebine

UVHVVR je v okviru uradnega nadzora odvzela vzorec mesnega pripravka, v katerem je uradni laboratorij potrdil prisotnost bakterije Salmonella Enterica
  • Kategorija

    Živila

  • Podkategorija

    meso in mesni izdelki

  • Opis izdelka (tip/oznaka)

    rinfuza, proizvedeno na prodajnem mestu 26.8.2024; lot 532; z rokom uporabnosti do 28.8.2024

  • Proizvajalec

    Engrotuš, mesnica v poslovalnici Tuš Lesce

  • Distributer

    Engrotuš, mesnica v poslovalnici Tuš Lesce

  • Vrsta tveganja
    Mikrobiološka tveganja
  • Država porekla

    Slovenija

  • Opis nevarnosti

    Prisotnost Salmonelle enterica subsp. enterica 0:7

  • Ukrep

    Preostanek živila je bil pečen na prodajnem mestu in ne predstavlja tveganja.

  • Priporočila uporabniku

    Preostanek živila je bil pečen na prodajnem mestu in ne predstavlja tveganja.