Skoči do osrednje vsebine

UVHVVR je v okviru letnega programa vzorčenja odvzela vzorec piščančjega mesnega pripravka v prometu, v katerem je uradni laboratorij potrdil prisotnost bakterije Salmonella Enterica.
  • Kategorija

    Živila

  • Podkategorija

    Mesni pripravek iz perutninskega mesa

  • Slika
  • Opis izdelka (tip/oznaka)

    Piknik BBQ Piščančji Steak

  • Podatku o vzorcu

    Porabiti do: 22.5.2024,
    LOT/SERIJA: 1202641489

  • Proizvajalec

    Perutnina Ptuj d.o.., Potrčeva 10, Ptuj

  • Vrsta tveganja
    Mikrobiološka tveganja
  • Država porekla

    Slovenija

  • Opis nevarnosti

    Prisotnost bakterije Salmonella Enterica.

  • Priporočila uporabniku

    Živilu je pretekel rok uporabe. V primeru, da imajo živilo zamrznjeno, potrošnikom svetujemo, da živilo ne zaužijejo temveč ga  zavržejo ali vrnejo na mesto nakupa.