Skoči do osrednje vsebine

Konferenca Javna uprava - trendi, razvojne priložnosti, izzivi dostopna v video in PPT predstavitvah

Zadnji teden v septembru (25. in 26. septembra 2024) je v organizaciji Ministrstva za javno upravo potekala Konferenca JUTRI: Javna uprava - trendi, razvojne priložnosti, izzivi, ki je ponudila razpravo o številnih strokovnih področjih, ki bodo imele pomemben vpliv na celotno javno upravo.
Logotip konference z naslovom oz. imenom konference ter podro ozadje

S Konference JUTRI - Javna uprava, trendi, razvojne priložnosti, izzivi smo pripravili video posnetke in grafične predstavitve | Avtor: Ministrstvo za javno upravo

Udeleženci konference so tako lahko slišali načrtovane spremembe in novosti na področju uslužbenskega in plačnega sistema v javnem sektorju, delovanju upravnih enot, sistemu javnega naročanja, upravljanju s stvarnim premoženjem države, o pripravi kakovostne zakonodaje ter novostih s področja delovanja lokalne samouprave, političnega sistema in nevladnih organizacij.

Vsebine, ki so bile obravnavane na konferenci, so bile namenjene tako javnim uslužbencem kot tudi vodjem in predstojnikom različnih organov, ki s svojimi izkušnjami, strokovnim poznavanjem in argumentiranimi pomisleki iščejo rešitve za zagotavljanje kakovostnih javnih storitev po meri uporabnikov. Za dogodek je bilo veliko zanimanja, saj se ga je udeležilo preko 280 udeležencev iz 139 institucij.

Vsem gostom, panelistom, moderatorju, udeležencem kot tudi organizatorjem se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje ter kakovostno diskusijo.

Zaradi izrednega zanimanja o vsebinah konference, smo dogodek in razpravo s konference posneli ter omogočili, da si jo lahko ogledate prek spleta, na voljo pa tako video posnetki kot tudi grafične -PowerPoint (PPT) predstavitve.

Povezava do video posnetkov s konference

Predstavitve posamičnih vsebinskih sklopov s Konference JUTRI - Javna uprava, trendi, razvojne priložnosti, izzivi